lauantai 15. marraskuuta 2014

Pinkkiä!!Tässä jo pari päivää sitten neuloin itelleni pipon isovelilangasta, jonka siis sain ystävältäni postipaketin mukana. :)Puikot oli kokoa 5mm, ja pipon tekemiseen ei mennyt kauaakaan, yhdessä illassa se olikin jo valmis.


Kuitenkin seuraavana päivänä katsoin pipoa ''sillä silmällä'' enkä ollut tyytyväinen. Väri itsessään on ihana, neon pinkki, mutta kyllä se jotain kaipasi.

TUPSUN!


Siispä tuumasta toimeen ja netistä kertaamaan et mitenkä se tupsu tehtiinkään.Leikkasin pahvista ( omasta mielestäni sopivan kokoiset ) palaset ja aloin pyörittää lankaa siihen. No, niinhän siinä kävi, että pinkki lanka loppui kesken... Olin mustan ja valkoisen välillä, ja päädyin valkoiseen seiskaveikkaan.

Tältä tupsu näytti ennen aukileikkkaamista ja solmimista.

Ja tässä siis valmis pipo!2o2n neulosta tein ihan vähän vain, kun en siitä pipoissa tykkää.Pipo on ihanan lämmin, ennenkaikkea ihanan värinen ja juuri sopiva mun päähäni.Talvi tule jo! :)Sain myös eilen äidilleni vaaleanpunaiset sukat valmiiksi, nämäkin on ihan perussukat ( enhän mä muuta neulokkaan...).

Seiskaveikkaa, puikot 3mm - naisten 38.


Ainut ero perus-perus sukkiin on että jatkoin vielä tuohon jalkaosan päälle 2o2n joustinta, on vähän erinäköinen sukkapari taas. :)

♥: LindaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin? :)