perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lisää lankoja!


Sain tällä viikolla maanantaina äidiltäni ison pahvilaatikollisen lankoja!
Koko maanantai ja tiistai päivä meni lankoja tutkien, voi että kuinka paljon sielä oli ihania puuvillalankoja, ja lisäksi ihania villalankoja. <3 
Äitini oli jo aikaisemmin ''varottanut'' kuinka paljon lankoa on, mutta en olisi kuvitellut että niitä noin paljon olisi! Tässä kuva!

IHANAA!! 

Kun olin langat saanut järjesteltyä, iski pihiys. En meinannut raaskia ottaa mitään työnalle, juuri olin saanut edelliset alta pois, ja tuli valinnan vaikeus.
Kauan pyörittelin keriä käsissäni, ja mietin että alkaisinko neulomaan vai virkkaamaan. No, kesä kun on, niin koukku vei voiton!

Löysinkin sitten ihanan väristä lankaa muutaman kerän, ja päätin virkata uudelle partsin pöydälle liinan.. Koskaan ennen en oo mitään liinaa virkannut, eikä mua houkuta oikein ne pitsiliinat. Siispä pienen googlettelun jälkeen päädyin Prinsessajutun kattausliinoihin, kun vaikutti niin helpolta ohjeelta ja näytti kivalta. :)

Laatikosta löytyi siis 4 kerää tätä ilmeisesti vanhaa kuikka lankaa ( ainakaan itse en ole ks. lankaa missään koskaan nähnyt), tämä on 100%puuvillaa, ja puikkosuositus oli 3½, virkkasin 4mm koukulla.
Lankaa liinaan meni 136g.


Välivaihe.

Melkein valmis...!

VALMIS!
 Ostimme tosiaan uudet parveke kalusteet myös tällä viikolla, ja edellispäivänä saamani liina päätyikin heti pöydälle. Eilen vielä ompelin pehmusteet tuoleihin, pehmusteet on vanhasta 160 cm petauspatjasta, joka jäi ylimääräiseksi kun ostimme alkuvuodesta uuden sängyn. Tuo raidallinen kangaskin on kierrätetty, se oli ennen pussilakana, ja nyt olen ainakin tehnyt tuolinpäälliset siitä. ;)

Tässä liina on nyt pöydällä. 
Päätin muuten punnita lankani, kun niitä nyt ilmaantui yht äkkiä hirveästi! En oo osallistunut ''lankalaihishaasteeseen'', mutta mielenkiinnostani tahdoin tietää paljonko sitä on.. Ennen tätä isoa satsi mulla oli lankaa vaivaiset 4kg 759g ja laatikon jälkeen sitä on 11kg 879g, eli äidiltä saamani määrä painoi vaivaiset 7kg 120g ! :D Kyllä näillä pitäis hetken pärjätä.. Vai..?

Mistä muuten tietää että meillä on kesä..? No siitä että uunista tulee herkullinen tuoksu, raparperipiirakkahan siellä paistuu. Se on kyllä joka kesän lemppari. Jäätelöllä tai vaniljakastikkeella - tai vaikka vaan kylmän maidon kanssa. Namnam. :)

Hauskaa viikonloppua jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin? :)